Δωρεάν μεταφορικά με αγορές άνω των 100€
Με ποιο τρόπο αποστέλλονται οι παραγγελίες;

H αποστολή των προϊόντων εντός της Ελλάδας γίνεται με την εταιρεία EΛΤΑ Courier. 

Σε πόσο χρόνο αποστέλλονται οι παραγγελίες;
Ελλάδα

Στην περίπτωση που οι παραγγελίες αφορούν χερσαίους και νησιωτικούς προορισμούς, η αποστολή τους γίνεται εντός 1-6 εργάσιμων ημερών, ενώ για δυσπρόσιτες περιοχές η παράδοση γίνεται εντός 2-7 εργάσιμων ημερών.

Εξωτερικό

Προς το παρόν δεν πραγματοποιούνται αποστολές εκτός Ελλάδας.

Ποιο είναι το κόστος μεταφορικών;
Ελλάδα

Οι αποστολές προϊόντων στην Ελλάδα γίνονται σε συνεργασία με την εταιρεία ΕΛΤΑ Courier και το κόστος των μεταφορικών ανέρχεται στα 4.00€.

Εξωτερικό

Προς το παρόν δεν πραγματοποιούνται αποστολές εκτός Ελλάδας.

Ποιοι είναι οι τρόποι πληρωμής;
PayPal

Επιλέγοντας πληρωμή μέσω PayPal θα μεταφερθείτε στην ιστοσελίδα της συγκεκριμένης υπηρεσίας όπου μπορείτε να πληρώσετε μέσω του PayPal λογαριασμού σας. Κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας καμιά προσωπική πληροφορία (συμπεριλαμβανομένου του αριθμού πιστωτικής κάρτας) δεν αποθηκεύεται από το σύστημα μας. Την ορθότητα και ασφάλεια των συναλλαγών σας εγγυάται η υπηρεσία PayPal.

Πιστωτική / χρεωστική / προπληρωμένη κάρτα

Η πληρωμή με πιστωτική, χρεωστική ή προπληρωμένη κάρτα πραγματοποιείται με χρήση ασφαλούς συστήματος πληρωμών της Stripe. Οι κάρτες οι οποίες είναι αποδεκτές είναι οι Visa, Mastercard όλων των τραπεζών. Η πληρωμή μέσω κάρτας πραγματοποιείται υπό την προϋπόθεση νόμιμης χρήσης αυτής. Επιλέγοντας το συγκεκριμένο τρόπο πληρωμής, θα μεταφερθείτε σε ασφαλές περιβάλλον όπου θα συμπληρώσετε τα στοιχεία της κάρτας σας για να ολοκληρώσετε τη συναλλαγή. Κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας καμιά προσωπική πληροφορία (συμπεριλαμβανομένου του αριθμού πιστωτικής κάρτας) δεν αποθηκεύεται από το σύστημα μας. Την ορθότητα και ασφάλεια των συναλλαγών σας εγγυάται η συνεργαζόμενη τράπεζα.

Τραπεζικό έμβασμα

Κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας μπορείτε να επιλέξετε “Άμεση Τραπεζική Μεταφορά”. Αφού ολοκληρώσετε την παραγγελία σας, θα λάβετε ένα ενημερωτικό email στο οποίο θα αναγράφεται ο αριθμός παραγγελίας σας. Στην συνέχεια μπορείτε να κάνετε την πληρωμή σας στους κάτωθι τραπεζικούς λογαριασμούς:

 ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

IBAN: GR87 0172 6100 0056 1010 7887 751

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: ΚΑΠΑΝΙΑΡΗ ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

ΤΡΑΠΕΖΑ EUROBANK

IBAN: GR10 0260 1590 0008 7020 1377 765

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: ΚΑΠΑΝΙΑΡΗ ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Στην αιτιολογία της κατάθεσης επιβάλλεται να αναγράφεται το ονοματεπώνυμο του καταθέτη και ο αριθμός παραγγελίας.Το αποδεικτικό της κατάθεσης αποστέλλεται στην συνέχεια στο e-mail: info@litenliten.com. Τυχόν έξοδα τραπεζικής συναλλαγής επιβαρύνουν τον πελάτη.

Η παραγγελία παραμείνει σε εκκρεμότητα μέχρι να ολοκληρωθεί η συναλλαγή. Σε περίπτωση που δεν έχετε ενημερωθεί για την εξέλιξη της παραγγελίας σας εντός πέντε (5) εργάσιμων ημερών, επικοινωνήστε μαζί μας.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Σε περίπτωση μη αποπληρωμής της παραγγελίας εντός τριών (3) εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία καταχώρησης της, η παραγγελία αυτόματα θα ακυρώνεται, και θα ενημερώνεστε με email.

  Αντικαταβολή

Για κάθε αποστολή με εντολή αντικαταβολής μετρητοίς, ανεξαρτήτως προορισμού, η χρέωση διαμορφώνεται στα 2.50€ μέχρι τα 2 κιλά βάρους και για κάθε επιπλέον κιλό, η χρέωση ανέρχεται σε 1.00€. Η εξόφληση πραγματοποιείται με μετρητά στον υπάλληλο της εταιρείας courier και ισχύει για αποστολές έως 2.000€.

 
 
 
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop

    Η Liten Liten αγαπάει τα νέα της μέλη!

    10% έκπτωση στην πρώτη σας παραγγελία.

    Εγγραφείτε στο newsletter μας και κερδίστε 10% έκπτωση στην πρώτη σας παραγγελία!